изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:34 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани десет криминални престъпления.



            -На 24 май 2010 г. в Първо РУ “Полиция” Добрич е получено съобщение, затова че неизвестен извършител е проникнал в магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр.Добрич, откъдето е извършил кражба на сумата от 64 лв.

            По случая е образувано досъдебно производство.

          -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ “Полиция” Добрич са задържани лицата З.И. на 24 години и И.И. на 27 години и двамата от гр.Добрич. Лицата са задържани затова, че на 21 срещу 22 май 2010 г. са извършили кражба на медни елементи от хладилна камера от фирма в гр.Добрич.

            Лицата са задържани за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

            -На 20 май 2010 г. от служители на Първо РУП Добрич е извършена проверка на л.а. “Мазда”, паркиран в централната част на гр.Добрич. При проверката са намерени  и иззети 2 пакетчета светло- кафяво прахообразно вещество, реагиращо при полевия тест на амфетамин. Задържано е лицето Т.Т. на 28 години от гр.Добрич за притежание на наркотични вещества. Образувано е досъдебно производство.

            През денонощията на територията на областта са станали 1  пътно-транспортно произшествие с 1 ранен гражданин и 8 ПТП с материални щети.

            -На 21 май 2010 г. , по околовръстен път на гр.Добрич е възникнало пътно-транспортно произшествие, при което 29 годишния водач Ж.П. на мотоциклет “Хонда”, поради несъобразена скорост е загубил управление над МПС и се е блъснал в крайпътни дървета. В резултат на катастрофата водачът е получил фрактури  и е настанен в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

            -На 21 май 2010 г. от полицейски автопатрул при РУ “Полиция” Каварна е спрян за проверка 50 годишният водач на л.а.”Рено”. При извършената проверка с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 1,41 промила алкохол в издишания от водача въздух.

            -На същата дата е спрян за проверка л.а. “ВАЗ”. При проверката за употреба на алкохол на 54 годишния водач са установени 2,08 промила в издишания от него въздух.

            -От полицейски автопатрул на РУ “Полиция” Албена е спрян за проверка л.а. “Волво”, като при извършената проверка на 59 годишния водач за употреба на алкохол, е установено наличие на 1,35 промила в издишания от него въздух.

            -На 23 май 2010 от полицейски автопатрул на Първо РУП Добрич е спрян за проверка 33 годишния водач на товарен автомобил “Пежо Боксер”. При извършената проверка с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 2,13 промила алкохол. По случаите са образувани бързи производства.

            През почивните дни не са възниквали пожари. Оказана е 1 техническа помощ. 

25 май 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди