изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:52 EEST
Обвиниха Николай Младенов за кражби в Лас Вегас    
По света Адашът на българския външен министър, заедно с още 10 души, са обвинени за три отделни случая във федералния съд след продължило две години разследване на ФБР

Федералните власти предполагат, че две организирани престъпни български групи са измамили търговци на автомобили в района на Лас Вегас и Финикс с около 1,6 млн. долара и са откраднали от банкомати най-малко 700 000 долара, съобщи електронното издание «Лас Вегас Ривю джърнъл”.

Бюрото отказало коментар, тъй като агентите продължават издирването на още обвиняеми.

На слушането в понеделник помощник-прокурорът Катлийн Блис заяви, че ФБР е получило информация от властите в България, че един от предполагаемите лидери на престъпната мрежа - 58-годишният Димитър Димитров, се е присъединил към фигури от подземния свят в страната.

Димитров, който е американски гражданин и живее в Лас Вегас, бе обвинен по трите случая, включително обвинението срещу него и съпругата му, Вярка Димитрова, в незаконно притежание на 9-милиметров пистолет.

Другото обвинение е срещу Димитров и петима други мъже в конспирация, измами и мрежа за крадена собственост по схема за незаконно придобиване на автомобили от търговци на коли и транспортирането им до Източна Европа.

Останалите обвинени са Драгомир Тасков, Боян Георгиева, Росен Даскалов, Юлиян Милушев и Николай Младенов. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Обвиниха Николай Младенов за кражби в Лас Вегас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди