изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:18 EEST
ГЕОРГИ ФИЛИПОВ ОБЛИЧА ЕКИПА НА КАЛИАКРА    
СпортСлед като преди няколко дни си осигури услугите на универсалния защитник Стефан Крачунов от Дунав (Русе), спортно-техническото ръководство на Калиакра привлече още един футболист - офанзивния халф Георги Филипов.

Той е възпитаник на детско-юношеската школа на Спартак (Варна), а миналия сезон носеше екипа на Черноморец (Балчик) в първенството на Източната "Б" група. Това обаче е само началото на селекцията. Калиакра ще търси поне още четирима полеви играчи, както и двама вратари. В състава ще залагат главно на български играчи и изобщо нямат намерение да търсят чужденци. Отборът на Калиакра вече е наясно с първия си подготвителен лагер, преди да дебютира в професионалната "А" група. Старши треньорът Филип Филипов събира отбора за първа тренировка на 28 юни, а на 12 юли неговите избраници ще заминат за Банско, където ще проведат двуседмичен лагер. По това време в зимния курорт ще се подготвят още Локомотив (Пловдив), Черно море, Славия и Локомотив (София). Очаква се отборът на Калиакра да проведе там поне 2-3 контроли.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ФИЛИПОВ ОБЛИЧА ЕКИПА НА КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди