изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:14 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.05.2010    
ВреметоДо полунощ краткотрайните превалявания и гръмотевичната дейност ще продължат, а след полунощ ще вали и гърми над централната и източната част на Северна България. Утре преди обяд ще има разкъсвания на облачността, но сутринта все още ще превалява в североизточните райони. Вятърът ще се ориентира от югозапад - слаб, в Източна България временно и умерен.

След обяд отново на места краткотрайно ще превали и прегърми. Максимални температури – предимно между 25 и 30°. В София – около 25°. Вечерта и през нощта срещу вторник страната ни ще попадне под влияние на приближаващ от северозапад студен атмосферен фронт. Тогава атмосферните явления ще се активизират и в северозападните райони ще започнат превалявания от дъжд, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Възможни са интензивни валежи и градушки.

Атмосферното налягане ще се понижава.

В планините вятърът ще се ориентира от югозапад и ще се усили. На отделни места ще превали и прегърми. Активизиране на атмосферните явления ще има през нощта срещу вторник. Максимална температура на 1200 метра - около 20°, на 2000 метра - около 14°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана, през деня временно намаляваща и до слънчево. В сутрешните часове по северното крайбрежие е възможно да превали и прегърми. Вятърът ще е от югозапад, до умерен. Максимални температури на въздуха - между 25 и 30°. Температурата на морската вода е от 12° по северното, до 18° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.05.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.83 секунди