изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:07 EEST
ОТБОРЪТ НА “ЧИРАКМАН” (СЕЛЦЕ) Е ОБЛАСТЕН ПЪРВЕНЕЦ ПО ФУТБОЛ    
Спорт

Отборът на “Чиракман” от с. Селце стана  областен първенец по футбол, след като победи с 2:1 състава на “Рилци” (Добрич) във финален двубой.



Мачът на истината между класиралите се на първите места в Източната и  Западната областни групи по футбол се игра на стадион “Калиакра” в Каварна на 29 май. Срещата започна в 19 часа и втората й част се игра на електрическо осветление. Регламентът предвиждаше изпълнение на дузпи, ако редовното време завърши при равен резултат.
Символичните домакини “Чиракман”  започнаха мача с разнообразни атаки, докато съперниците им разчитаха на контраатаките на централния им нападател. Голът откри Детелин Георгиев в 45-ата минута. Той засече с глава центриране от дясно и с глава вкара топката в мрежата на добричлии.
Три минути след почивката Радостин Трифонов увеличи резултата на 2:0, след като засече удобно за стрелба центриране. Голът успокои футболистите от Селце и това им създаде доста неприятности до края на двубоя. През последната третина от времето гостите се мобилизираха до краен предел и заредиха опасности пред вратата на “Чиракман”. В 78-ата минута те получиха право за изпълнение на дузпа, след като централният им нападател беше фаулиран в наказателното поле. Зад бялата точка застана потърпевшият футболист и намали на 2:1. Домакините се стреснаха и подновиха атаките си, но същото правеха и съперниците им, които пропуснаха да изравнят, за да се стигне до изпълнението на дузпи.

Димитър Апостолов

 


Сходни връзки

ОТБОРЪТ НА “ЧИРАКМАН” (СЕЛЦЕ) Е ОБЛАСТЕН ПЪРВЕНЕЦ ПО ФУТБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди