изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:45 EEST
Адвокатска колегия – Добрич освещава нов офис    
Ред и сигурностДобричката адвокатска колегия ще освети тържествено днес от 16.30 ч. новия си офис в града на адрес ул. „Гeорги Кирков” №12, ет1.

На събитието са поканени да присъстват кметът на Добрич Детелина Николова, председателят на Висшия адвокатски съвет Даниела Доковска,  Главният секретар Веселин Бенатов и председателите на местните структури на съдебната власт. Адвокатска колегия – Добрич, обхваща района на градовете Добрич, Каварна, Балчик, Ген. Тошево и Тервел. В нея членуват 165 адвокати. Освен с частните си клиенти, всички те са ангажирани в оказването на правна помощ на лица, които нямат финансова възможност да си осигурят такава. Ежегодно Адвокатска колегия – Добрич, работи за повишаване на професионалната квалификация на своите членове чрез организиране на обучения и срещи с държавни органи по приложението на законодателството. Тази година тя инициира диалог за партньорство с местната власт. Действащото в момента ръководство на колегията – Адвокатски съвет, Контролен съвет и Дисциплинарен съд са избрани през 2010 г.
 


Сходни връзки

Адвокатска колегия – Добрич освещава нов офис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди