изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:06 EEST
СЛАБ ИНТЕРЕС КЪМ ПЛАЖОВЕТЕ    
НовиниТърг с тайно наддаване за отдаване под наем от областния управител на морските плажове е проведен миналата седмица. Срокът за стопанисване е пет години. От пресслужбата на областната администрация уточняват, че за морски плаж "Божурец-Топола 1" е представено заявление от един кандидат за участие в търга - "Калиакрия Пропърти мениджмънт" ООД.

Нито един кандидат не се е явил за плажовете "Къмпинг "Чайка"("Космос"), "Шабленска тузла", "Къмпинг "Добруджа", "Божурец - Топола 2", "Иканталъка 2", "Тузлата" и "Кранево - международен детски лагер".
Решенията на комисията за отдаване под наем са на основание предложените годишни наемни цени от допуснатите до участие в търга кандидати. За морски плаж "Божурец - Топола 3" на първо място е класиран "Трейшън Клифс Голф Енд Спа Резорт" , а "Робинзон 2"  -  "Голф фешън" ЕООД .
Поради това, че за морските плажове "Къмпинг "Чайка"("Космос"), "Шабленска тузла", "Къмпинг "Добруджа", "Божурец - Топола 1", "Божурец - Топола 2", "Иканталъка 2", "Тузлата" и "Кранево - международен детски лагер" са подали заявление за участие в търга по-малко от двама кандидати, на основание чл.45, ал.1 и ал.3 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост търгът за тези плажове се обявява за непроведен, съобщиха още от областната администрация.
 


Сходни връзки

СЛАБ ИНТЕРЕС КЪМ ПЛАЖОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди