изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:33 EEST
БЛАГОДАРНОСТ    
ЗдравеБлагодарност към екипа на Отделението по кардиология и ревматология на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с началник д-р Елисавета Карадимова и към личния си лекар изказва от страниците на в. "Нова добруджанска трибуна" нашата читателка Недялка Георгиева Ангелова.


В писмо до редакцията тя разказва, че неотдавна получила сърдечна криза и посетила личния си лекар д-р Радослава Димитрова. Въпреки че това станало в края на месеца - когато, по информация на медиите, вече няма направления, тя получила такова за кардиолог. След извършен преглед била настанена в Отделението по кардиология и ревматология. "Още в началото, като се настаних ми направи впечатление, че тук работи един прекрасен екип от професионалисти под ръководството на д-р Карадимова", пише в писмото си Недялка Ангелова. Тя споделя и промяната в отделението в сравнение с 2002 година, когато се лекувала в болничното звено след прекаран инфаркт. "Сега чистотата беше на висока - лъхаше навсякъде, редът, който е създаден, дисциплината от целия персонал и вниманието лекари, медицински сестри и санитари", пише читателката ни. Тя разказва, че въпреки че в болничните стаи има лекуващи лекари, д-р Карадимова минава всеки ден, контактува с всеки болен, следи неговите изследвания, интересува се от какво има нужда и всячески го обгрижва. Добричлийката посочва и ехографа от ново поколение, който спомага за точното диагностицитане на пациента.
Недялка Ангелова изказва своята благодарност към д-р Карадимова, д-р Николай Ганов, д-р Николов, д-р Панайотов, медицинските сестри Румяна Димитрова, Янка Коева, Митка Костова и към целия персонал на отделението. "Жалко, че когато човек изпадне в такава нужда, разбира, че тези всеотдайни лекари, сестри и санитари са толкова ниско заплатени за труда си", пише тя. И призовава управляващите и министъра на здравеопазването да помислят за медицинските кадри и да направят така, че те да останат в България и да лекуват българските граждани, а не да бягат в чужбина и да лекуват чужденците.
"Като изказвам още веднъж дълбоката си благодарност и признателност към екипа на Отделението по кардиология и ревматология, искам да им пожелая лично здраве, късмет в живота и професионални успехи в благородната им професия!" - завършва писмото си Недялка Ангелова. НДТ 
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди