изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:30 EEST
ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК В КРУШАРИ    
СпортНа стадион "Септември" в Крушари се изигра приятелска футболна среща между дублиращия отбор на ФК "Черно море" (Варна) с треньор Тодор Марев и ФК "Заря-2006".

През първите 45 мин. резултатът беше 2:1 за футболистите на "Черно море". През второто полувреме бяха направени интересни смени: в отбора на "Заря-2006" играха баща и син - Росен Паскалев (Чайката) и синът му Михаил Паскалев (малката Чайка), който в момента се състезава  в "Черно море". В игра влезе и друга рожба от гнездото на Крушари - Георги Евгениев (малкото Джони), който в момента се състезава при юношите на "Добруджа". Той е внук на треньора на "Заря-2006" Георги Кръстев - Джонито.

Футболистите от "Заря" успяха да  изравнят  резултата с два гола на капитана на отбора Ивайло Атанасов. Третият гол беше истински шедьовър, сътворен от младите футболисти - Г. Евгениев центрира към М. Паскалев, който с красив плонж прати топката в мрежата на "моряците". При резултат 3:3 дойде последният съдийски сигнал за редовните 90 минути. Последва изпълнение на  дузпи. Играчите на "Заря-2006" бяха по-точни и спечелиха мача с  9:7.

Тази победа бе седма за футболистите на "Заря–2006". В отбора се състезават момчета само от Крушари и общината, затова се гордеем с отбора си и с добрия колектив.

След изиграната среща ръководството на "Заря–2006" с председател Михаил Желев организира гала вечеря с две печени агнета по гергьовски. Двата отбора се веселиха и радваха на приятелската дружба. На срещата присъства и кметът на община Крушари г-н Добри Стефанов. В разговор с треньора Тодор  Марев си обещаха приятелството да продължи и занапред.

И накрая като член на УС при ФК "Заря–2006" и треньор на отбора искам да благодаря на Общината и нейното ръководство, които издържат ФК "Заря–2006”, да благодаря също така и на всички фирми на зърнопроизводителите, които се отзовават с финансова подкрепа за доброто развитие на футбола в Крушари.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди