изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:50 EEST
СТЕФАН ТРИФОНОВ Е ФИНАЛИСТ    
СпортКаварненецът Стефан Трифонов се класира за финала на държавното първенство по тенис за юноши и девойки до 18 години, което се провежда на кортовете на "Изида" в Добрич.

На полуфиналите талантливият добруджанец се наложи в три сета над Вилиян Петров от Албена (Пловдив) - 6:0, 6:7, 6:3. В мача за първото място Стефан Трифонов ще срещне Никола Телкеджиев от Локомотив (Пловдив), който в другия полуфинал се наложи над поставения под номер едно в основната схема Марсел Радев от Черно море-Елит (Варна) с 6:3, 6:3.

Изключително оспорвано протекоха полуфиналните двубои при девойките. Първата в схемата Александра  Митровска от Локомотив (Пловдив) се наложи с 2:1 сета над Борислава Ботушарова от Пазарджик, а Анна Велева от Лозенец 2000 (София) победи също в трисетов мач Виктория Тодорова от СБС (София). От директора на турнира Юри Дойчев научихме, че финалните двубои са утре от 9.30 часа.

Шампиони на смесени двойки станаха Ясен Цанев (Левски, София) и Елеонор Чакърова (Драгалевци), които във финалния мач победиха с 2:0 сета Карен Хачатрян (ЦСКА) и Мария Димитрова (Левски).

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

СТЕФАН ТРИФОНОВ Е ФИНАЛИСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди