изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:01 EEST
ЛЕВСКИ НА ЧЕТВЪРТФИНАЛ СЛЕД ПОБЕДА В ДОБРИЧ    
СпортОтборът на Добруджа загуби и втората си осминафинална среща от държавното първенство по футбол за юноши старша възраст.

След като в първия мач, игран на стадион "Георги Аспарухов" в столицата, момчетата на Валентин Ангелов отстъпиха с 1:4, вчера те загубиха и реванша с 0:1.

Мачът се игра на стадион “Дружба” пред повече от 500 зрители. Единственото попадение за "сините" отбеляза централният нападател Мишел Георгиев в 51-ата минута. Така с общ резултат 5:1 избраниците на треньора Веселин Сърбаков се класираха за четвъртфиналите. Припомняме, че този отбор на Добруджа е единственият тим от Добричка област, стигнал до тази фаза на държавните първенства по футбол. Въпреки че отпаднаха, нашите юноши играха като равен с равен със столичния тим, в който има четирима национали. Възпитаниците на Валентин Ангелов показаха добра игра, раздадоха се докрай и заслужено бяха изпратени с аплодисменти от зрителите. Радващо е, че момчетата от този състав на Добруджа са с една година по-малки от своите съперници и догодина ще могат отново да играят в същата възрастова група.
Стаpши треньорът на Добруджа Диян Божилов, който също бе на стадиона, сподели, че ще привлече част възпитаниците на Валентин Ангелов в мъжкия състав, който играе в Източната “Б” група. Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЛЕВСКИ НА ЧЕТВЪРТФИНАЛ СЛЕД ПОБЕДА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди