изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:28 EEST
„МЕТРО” ОТКРИВА МАГАЗИН В ДОБРИЧ    
НовиниКомпанията ще стартира нов формат "Метро компакт" в края на юни


"Метро Кеш&Кери" ще старитра нов формат магазини за търговия на едро с марката "Метро компакт". Първият обект ще бъде открит в края на юни в Хасково, а следващият в Добрич, съобщи Емилиян Абаджиев, генерален директор на "Метро Кеш&Кери България".
Вторият малоформатен обект "Метро компакт" ще заработи в Добрич, месец след откриването на първия. Той ще се намира на входа на града, в непосрествена близост да "Техномаркет", Mr Bricolage и други търговски вериги.
Обектите на "Метро компакт" ще бъдат с търговска площ от средно 2 хил. кв. м. "Философията на новия формат е да достигне до по-малките градове, където също имаме много клиенти. Асортиментът ще бъде насочен основно към търговците, но ще се стремим да удовлетворим и потребностите на хорека клиентите ни, доколкото позволяват тези размери", каза още Емилиян Абаджиев. За разлика от магазините "Метро Кеш&Кери", които са строени от компанията, при новите формати обектите ще са под наем. Наемодател на обекта в Хасково е "K&K електроникс", като самият магазин е разположен в обекта на "Техномаркет".
Форматът вече съществува също под марката "Метро компакт" в Полша от ноември 2009 г.  В Румъния първият обект работи от няколко дни. "Смятам, че форматът ще бъде успешен и бързо ще се разпространи и в други страни", каза Емилиян Абаджиев. Той обясни още, че според представянето на първите два обекта ще планират развитието и броя на следващите магазини в страната.
 


Сходни връзки

„МЕТРО” ОТКРИВА МАГАЗИН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди