изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:54 EEST
2 млрд. изхарчени за един гьол в Белене, каза премиерът    
Новини

Никой няма да сложи подпис под проекта „Бургас - Александруполис", заяви премиерът Бойко Борисов в Благоевград. "Нито една от трите страни нито го е заложила в бюджета си, нито се прави нещо по този проект".  Става въпрос за това да има международна екологична оценка, защото „Бургас - Александруполис" попада в НАТУРА, уточни министър-председателят.



Той припомни какво е казал на гръцкия посланик вчера. „Коя е бомбата и какъв натиск да имам от Путин". „В кое съм хвърлил бомба - че съм казал на посланиците и на всички българи истините? На всички им е изгодно точно обратното - единият да си продава реакторите, другият другото", заяви Борисов.

Той е категоричен, че нежеланието на хората в Бургас е основният мотив за развитието на проекта.

„Искате ли да отидем в Бургас и да попитаме хората дали искат всеки ден да влиза танкер по време на туристическия сезон. За мен е важно какво мислят българските граждани."

„Инвестицията е 1 млрд. Ние трябва да участваме с 330 млн. лева. От кое перо да извадим парите, за да ги дадем за проекта Бургас-Александруполис", попита Борисов.

По отношение на АЕЦ „Белене" премиерът каза: „Ако намерим финансиране и ясна схема, почваме утре. В момента имаме 2 млрд. изхарчени и един гьол", заяви премиерът. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

2 млрд. изхарчени за един гьол в Белене, каза премиерът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди