изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:59 EEST
В БАЛЧИК НЯМА ДА РАЗЧИТАТ НА ПРЕОТСТЪПЕНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ    
СпортСтарши треньорът на Черноморец (Балчик) Радостин Димов заяви за медиите, че занапред няма да разчита на преотстъпени футболисти.

Младият специалист явно е останал разочарован от решението на варненския клуб да си вземе четиримата състезатели - защитниците Даниел Граматиков и Николай Илиев и халфовете Янчо Андреев и Владко Костадинов, за да ги преотстъпи на други отбори. Треньорът на тима от Белия град обаче очаква в най-скоро време да намери заместници на напусналите играчи. В момента той води разговори за привличането на други четирима футболисти с опит в "А" група, като очакванията са до утре преговорите с тях да бъдат финализирани. Става въпрос за един защитник и трима халфове. Що се отнася до информацията в някои централни медии, че Балчик и Монтана спорят за халфа Янко Костурков, Радостин Димов заяви, че ясно е обяснил на 28-ия полузащитник, който за последно е играл в отбор от Малдивските острови, какви условия предлага Черноморец и че до четвъртък ще чака неговия отговор. Янко Костурков е бивш състезател на Черно море (Варна), Пирин (Благоевград) и Берое (Стара Загора).

Сигурно попълнение в балчишкия тим е централният нападател Десислав Русев, който преди няколко сезона носеше екипа на Добруджа в "А" група. Междувременно научихме, че първата тренировка на Черноморец ще е на 21 юни, а седмица по-късно избраниците на Радостин Димов ще заминат на подготвителен лагер в Дряново.      

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

В БАЛЧИК НЯМА ДА РАЗЧИТАТ НА ПРЕОТСТЪПЕНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.33 секунди