изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 18:31 EEST
НЕСЛИХАН И АНДРЕЙ С ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА В СИНГАПУР    
СпортДобричлийката Неслихан Салим и партньорът й в русенския клуб по спортни танци "Настроение" Андрей Станчев получиха примамливо предложение за работа в Сингапур.

Преди няколко дни талантливите спортисти се явяха на кастинг в столицата, организиран от престижна импресарска агенция от Англия. Явно е, че с представянето си на паркета възпитаниците на Иван и Елена Деспотови са впечатлили специалистите и сега им предстои да обмислят офертата и да вземат важно решение за своето развитие в спортните танци.

Припомняме, че наскоро Неслихан и Андрей представиха достойно България в традиционния международен опън турнир за младежи над 19 години, който се проведе в Кишинев. Макар че само от няколко месеца тренират заедно, те демонстрираха класа и в съперничеството на силни двойки от цяла Европа се наредиха на 14-о място в крайното класиране.

Последното състезание за Неслихан и нейния партньор бе в събота в Каварна, където се проведе кръг от надпреварата за Купа "България". В съперничество с 21 двойки при младежите над 19 години те заеха осмо място. Ден по-късно бяха без конкуренция в своята група в републиканския турнир, организиран в морския град от БФСТ и спортен клуб "Флорета". На финала на спортния празник в Каварна те изпълниха два латиноамерикански танца, взривиха публиката и получиха от организаторите купи и медали.

Още спорт в http://www.centersport.org

НЕСЛИХАН САЛИМ ОСТАНА НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛИТЕ

СПОРТНИ ТАНЦИ - МЛАДЕН ИЛИЕВ И НЕСЛИХАН САЛИМ ТРЪГВАТ ЗА ВИЕНА

МЛАДЕН И НЕСИ СЕ ДОБЛИЖАВАТ ДО КЛАС “МЕЖДУНАРОДЕН”

 


Сходни връзки

НЕСЛИХАН И АНДРЕЙ С ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА В СИНГАПУР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди