изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:13 EEST
"КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010" СЪС СВОЕ РАДИО    
ОбществоОрганизаторите на мега рок събитието, превърнало се вече в традиция и визитка на Каварна - "Каварна Рок Фест 2010", община Каварна и Лауд Консертс, съобщават, че тази  година,  горещото концертно лято ще  бъде обогатено от една нова, авангардна и в същото време очаквана придобивка. "Тангра Мега Рок" ще осигури радио съпорт на традиционното годишно събиране на истинските метъл фенове, като организира "Официалното Фестивално Радио"!.

В рамките на феста ще има 24-часова програма, излъчвана директно от мястото на събитието, като в ефир ще има директни интервюта с всички артисти и групи, участници във фестивала. Организаторите ще осигурят на слушателите на фест радиото и микрофон зад кулисите и специално мобилно студио. Наред с това ще бъдат предавани пряко части от изпълненията на бандите, новини, полезна и сервизна информация, срещи с фенове в ефир. За най-горещите метъл фенове ще има директни телефонни включвания с желания и поздрави. Официалното фестивално радио е спонсорирано от марка бира, като мобилното му студио ще бъде открито още в четвъртък, ден  преди  старта  на  фестивала и ще предава висококачествен звук,  който  ще  се разпространява по сателит, кабел, онлайн и на мобилните телефони. Уебкамери ще информират за строежа на сцената и последните подготвителни действия за началото на шоуто, а след това ще бъдат видео прозорец на феновете към феста.
 "Каварна Рок Фест 2010" се провежда за пета поредна  година, като тази година представя 13 световни метъл групи - в петък, 23 юли: TARJA TURUNEN, Doro, Epica, Leaves' Eyes, Atrocity; събота, 24 юли: KREATOR, SODOM, DESTRUCTION, Korpiklaani; неделя, 25 юли: ACCEPT, Annihilator, Primal Fear, Voivod.
 


Сходни връзки

"КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010" СЪС СВОЕ РАДИО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди