изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:34 EEST
ПРЕЗ АВГУСТ СЕ ОЧАКВА ИЗРАЕЛСКИ НАПЛИВ КЪМ АЛБЕНА    
НовиниИзраелските туристи се пренасочват към добруджанския курорт от Турция

Вече е факт пренасочване на израелски туристи от Турция към България и по-конкретно към Албена. По-сериозно присъствие на летовници оттам се очаква да има в добруджанския курорт през август, каза за НДТ зам.-директорът на „Албена” АД Йовка Страшилова. Пренасочването на туристи се случва след влошаването на отношенията между Турция и Израел. По традиция всяка година в южната ни съседка летуват около 400 000 израелски граждани.
Ръст се очертава да има и на руския пазар. Записванията засега са обнадеждаващи. Очакванията са руските туристи тази година да са поне на нивото от миналата година, възможен е и известен ръст, обясни Й. Страшилова. Записванията са за края на юни и юли, активно се работи и за август. Руските туристи проявяват интерес към специални оферти като тези без име на хотел за ваканция „ол инклузив” и категория „три звезди”.
„Имаме реален шанс тази година руските туристи да са повече. Ранните записвания бяха на добро ниво. С наближаване на лятото, също има засилен интерес”, обясни Й. Страшилова. Очаква се намалението на руски туристи през юни с около 12 процента, да се компенсира през юли и август.
 


Сходни връзки

ПРЕЗ АВГУСТ СЕ ОЧАКВА ИЗРАЕЛСКИ НАПЛИВ КЪМ АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди