изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:00 EEST
ПРЕДСТАВИХА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ПО ОП “РИБАРСТВО”    
НовиниВъзможностите пред малките и средни предприятия за включване с проектни предложения по Оперативна програма “Рибарство” бяха представени от експерти на ИАРА в Българската-търговско промишлена палата.

Присъстващите бяха запознати с настоящите 5 мерки по които може да се кандидатства по Оперативната програма, както и с предстоящите нови мерки, които ще стартират в близките месеци. От Приоритетна ос 2 - Аквакултура, риболов във вътрешни водоеми, преработка и маркетинг на продукти от риболов и аквакултура,  специално внимание се обърна на предстоящото стартиране на  Мярка 2.5. Риболов във вътрешни водоеми, която е насочена към модернизация на риболовните съдове по река Дунав и изграждане на пристанищни съоръжения по реката. Участниците в срещата изразиха общото мнение, че реализирането на проекти и усвояването на средства по оперативните програми може да се осъществи чрез обща работа и координираност между Управляващият орган на съответната програма, търговските банки и бизнеса.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ПО ОП “РИБАРСТВО” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди