изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:33 EEST
Кола се обърна река Бистрица, 4-годишна в хипотермия    
Новини
Четиригодишно момиченце е прието в благоевградския спешен център в състояние на хипотермия, след като падна заедно с родителите си и с още двама души в буйните води на река Бистрица. Пострадалите са пътували в автомобил "Фолксваген", който по неизяснени още причини е полетял в реката около 14 часа днес.


Малката е била в детско столче. Всички пътници са успели да излязат от потъващата кола и са в шок от преживяното, но с леки  контузно-разкъсни наранявания.
 
Имената на ранените засега не се съобщават. Само премръзналото дете е прието в болницата в Благоевград.

На мястото на произшествието в района на местността "Бодрост" на около 20 километра от Благоевград са отишли екипи на пожарната и полицията. Автомобилът още не е изваден от коритото на реката.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Кола се обърна река Бистрица, 4-годишна в хипотермия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кола се обърна река Бистрица, 4-годишна в хипотермия
Автор: Anonymous да 2010-06-20 @ 12:19 EEST

Държавата спешно трябва да назначи кантонери, които да наблюдават пътищата, като няма кой да го прави сега. Не може на първокласен път да има дълбоки необозначени дупки, или пък месеци наред пътят да стои целият "нарязан" от масторите-строители. Например пътят Добрич-Карапелит. Минете да видите какво чудо е вече втора седмица. Ми като нямат асфалт, да пълнят временно с инертни материали и да се носи отговорност. Че аз ако ходя всеки ден до Силистра, трябва джип за сафари да ползвам, за да оцелея и да не пътувам цял ден.

За второкласните и третокласни пътища не говорим. За тях трябва нещо от рода на луноход-1 . :-Р

И всичко това явно е някаква борба, пътищата да се приватизират. Като знам, че вече нищо не остана за откупуване от държавата...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди