изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:22 EEST
Бабичка от Пловдив удари джакпота    
Любопитно 70-годишна пенсионерка от Пловдив удари баснословния джакпот. Старицата се явила в тото пункта още в петък следобед в компанията на младо момиче, вероятно нейна внучка. Бабата била пренасочена към компетентен служител, а информацията е зесекретена, както е прието. Тайната знае само шефът на тотото Иво Тонев, но наш човек се домогна до разкритието по собствени канали в Пловдив.


Шефът на тотото изрично е предупредил всичките си подчинени, че ако изтече информация за самоличността на бабата, ще хвърчат глави. Поради тази причина и повече информация за щастливата бабичка не може да се вземе. Знаем само, че пенсионерката е пуснала фиша си от 2,40 лв в 9,12 ч. на 16 юни. Попълнени са четири колонки, като последната е донесла шестица на бабата. Щастливите й числа са 5, 25, 28, 39, 46.

В Града под тепетата се говори, че мутри вече плъзнали по тото пунктовете и предлагали 5 хил. лв. награда на онази касиерка, която им разкрие самоличността на бабата-милионерка.

Дано старицата опази и изхарчи парите си по живо, по здраво, като осигури децата и внуците си – й пожелава нашият екип.
Рекордният джакпот буквално подлуди народа и за има-няма месец се пуснаха фишове за над 50 млн. лв. Огромният джакпот от 6 и половина млн. лв. предизвика и математиците. Те изчислиха, че тотото е комбинация без повторение на 49 елемента от 6-и клас, като общият брой възможни комбинации е близо 14 милиона. Старчетата от БАН казват, че шанс да се манипулират щастливите числа няма. Склонният към конспирациите българин пък твърди, че мощен компютър обработва резултатите на всички фишове и дава онези числа, които никой не е задраскал. Естествено те били заложени да се паднат в тото сферата – гласи конспиративната теория.

ВИЖТЕ ВИДЕО ЗА ХАСКОВСКИЯ ТОТО МИЛИОНЕР

 


Сходни връзки

Бабичка от Пловдив удари джакпота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди