изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:32 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 23.06.2010    
Времето

През следващото денонощие в тила на циклон достигнал Черноморието времето ще бъде хладно и предимно облачно. Отново ще превалява, на места в Източна България интензивно, очаква се и гръмотевична дейност. Вятърът в по-голямата част от страната ще бъде от запад слаб, в Дунавската равнина умерен. В източните райони от страната, особено по морското крайбрежие ще бъде и до силен, от север. Максималните температури ще са ниски за началото за лятото, между 19° и 24°, в София около 19°.



Слабо повишавайки се атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното.

В планините ще бъде предимно облачно, ще превали, а в Източна Стара планина и Странджа и да прегърми. Вятърът по билните части ще бъде силен от север. На 1200 м.н.в дневна температура около 13°, на 2000 м около 7°.

По Черноморието се очакват превалявания придружени от гръмотевици. Ще духа умерен и силен вятър от север, северозапад. Максималните температури ще са 22-24°, температурата на морската вода беше 24-25°, но в предвид усилването на вълнението до 3-4 бала и засиления вятър да се понижи.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 23.06.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди