изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:19 EEST
Съдът върна две деца на майка-садистка, карала дъщеричката си да яде нааканото    
Ред и сигурност
Майката хапела 7-годишната Габи и 5-годишния Валентин, деряла с нокти и ги биела с пръчки и с метална маша. По телата им имало многобройни кръвонасядания, издрасквания и ожулвания. Видинският районен съд възстанови родителските права на майка, осъдена преди 2 г. за изтезаване на две от децата си.


И двете деца били недохранени. Практика било вечер майката да храни само по-големите Васил и Кристина, а Габриела и Валентин ядели обикновено корички хляб. Това ги принуждавало да стават и да ядат скришом, но Веса често ги хващала и за наказание ги изпращала да спят в студена стая без завивки. Била щедра с храната само в един случай - когато Габи се изпускала в гащичките и за назидание я карала да изяжда нааканото, пише "24 часа".

Веса Маринова сама помолила да прибере 7-годишната Габи и 5-годишния Валентин обратно вкъщи. Съдът взел решението, въпреки че дирекцията за социално подпомагане е била против, а момиченцето не иска и да чуе за връщане у дома.

Според магистратите майката била “повишила необходимия родителски капацитет да отглежда и възпитава децата, съобразно установените нормативни, социални и морални правила”, поради което било в интерес на децата да бъдат настанени и отглеждани в биологичното им семейство.

Габи и Валентин бяха спешно изведени от дома им, след като отделът за закрила на детето установи, че те са жертва на физически и психически тормоз.

Решението на районния съд не е окончателно и вероятно ще бъде обжалвано.

Освен чезагуби родителските си права преди 2 г., срещу Веса Маринова бе заведено наказателно дело. В началото на 2009 г. тя бе осъдена да плати 4000 лв. за изтезаване на малолетните си деца.

В полза на майката бил и фактът, че тя се грижи добре за другите си две деца - Кристина и болния от церебрална парализа Васил. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Съдът върна две деца на майка-садистка, карала дъщеричката си да яде нааканото | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Съдът върна две деца на майка-садистка, карала дъщеричката си да яде нааканото
Автор: Anonymous да 2010-06-23 @ 09:40 EEST
Тя ,че е ненормална е ясно кой човек раодил дете е способен на бодобни извращения,но явно ,че и в България управляващите ни са с трайни мозъчни увреждания .
Съдът върна две деца на майка-садистка, карала дъщеричката си да яде нааканото
Автор: Anonymous да 2010-06-23 @ 11:37 EEST

Тази жена заслужава да изпита същото, което изпитват и горките дечица.

Някой хора се молят да имат дечица и опитват какво ли не, а такива изроди като тази раждат по 5-6 деца и за какво да ги мъчат. ИЗРОД!!!

Съдът върна две деца на майка-садистка, карала дъщеричката си да яде нааканото
Автор: Anonymous да 2010-06-23 @ 12:35 EEST

Тез ненормални ли са как ще й ги връщат???Егати идиотката! Тя е за психото!!Горкото детенце,за цял живот ще му остане травма...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди