изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:49 EEST
Бивша ТВ-водеща е новата депутатка в парламента    
Парламент

  Някогашната телевизионна водеща на предаването “ТВ справочник" по БНТ Таня Димитрова Въжарова стана народен представител.



Днес тя положи клетва като депутат, избран от листата на ГЕРБ от 24-ти многомандатен избирателен район в София, предаде БТА.
Димитрова влиза в парламента на мястото на Стоян Мавродиев, който беше избран за председател на Комисията за финансов надзор.

След 25 години на екран, от 9 години тя не работи в телевизията. Досега беше общински съветник от ГЕРБ в София, преди това работи няколко години в СЕМ.
Сега нейното място в Столичния общински съвет ще заеме Севдалин Михнев, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

По-рано днес Димитрова разказа в ефира на bTV, че сама е потърсила ГЕРБ, още преди да стане партия - отишла в централата на движението, след като прочела тяхната платформа.
"Който го е страх от мечки, да не влиза в гората. Ще се опитам да си запазя името", каза тя по повод влизането си в парламента.

"Имам внучка на 16 г., щастливо разведена съм, а дъщеря ми е щастливо женена", разказа за себе си бившата журналистка, цитирана от БЛИЦ.

 


Сходни връзки

Бивша ТВ-водеща е новата депутатка в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди