изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:00 EEST
ТЕЖКА КАТАСТРОФА В С. СОКОЛОВО, НЯМА УБИТИ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани три криминални престъпления.

 

            - След проведени оперативно-издирвателни от служители на РУ”Полиция” Тервел са задържани лицата Н. Д. на 18 години, С. Л. на 20 години, И. Л. на 18 години, А.А. на 17 години и К. Д. на 17 години от с.Орляк, общ. Тервел. Същите през 2009 и 2010 г. са извършили 4 кражби на акумулаторни батерии от МПС.

            Лицата не са криминално проявени. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич е задържано лицето М. Б. на 34 години от гр.Добрич. Лицето за периода м.май- м.юни 2010 г. е извършило 2 грабежа на златни синджири от  жени. Грабежите са извършени в района на Градския парк в гр.Добрич чрез издърпване.

            На лицето е наложена  мярка за неотклонение “Задържане под стража”. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава. 

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич са задържани лицата С. М. на 20 години и И. К. на 20 години и двамата от гр.Добрич. Същите, на 03.03.2010 г. по ул. “Сан Стефано” в гр.Добрич, са нападнали жена и чрез издърпване са й отнели дамската чанта.

            По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването се установи, че лицата са извършители и на 4 кражби на СД плейъри, акумулаторни батерии и др. вещи от МПС в гр.Добрич, за периода от м.март до м.юни. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава.

 

През денонощието на територията на областта са станали 2 пътно- транспортно произшествие с 4 ранени граждани.

            -На 22 юни 2010 г., около 22.00 часа, в с.Соколово, общ.Балчик, 65 годишния водач на л.а. “Мазда”, с прикачено ремарке е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата са пострадали водачът и останалите трима пътници в автомобила. Лицата са с леки наранявания, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.                      

            През денонощието не са възниквали пожари.

23 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

ТЕЖКА КАТАСТРОФА В С. СОКОЛОВО, НЯМА УБИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди