изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:25 EEST
С ОБНОВЕНА БАЗА АЛБЕНА ПОСРЕЩНА СЕЗОНА    
НовиниКурортът Албена посрещна сезон 2010 с обновени хотели и обновена база, каза на пресконференция на мениджърския екип на комплекса зам.-директорът „Експлоатация” Христо Пенев.

Той посочи, че половин милион лева са били вложени в ново постелъчно бельо. Закупени са и нови телевизори, за да могат гостите на Албена да гледат Световното първенство с най-големи удобства. Менюто на бюфет масите е обновено над 50 процента и резултатът е, че гостите са много по-доволни, подчерта Х. Пенев. В заведенията за свободна консумация цените са с около 30 на сто по-ниски. Ако през миналата година половинка бира е струвала 3-3,50 лева, то тази година цената й е 2,20 лева. Предлагат се и различни видове прясна риба като цените да порция сафрид са 4лева, а за порция цаца – 2,50 лева. Цената на голямата пица е 7 лева, пастата също струва около 7 лева.
За новия сезон курортът е закупил и 300 велосипеда, които се предоставят безплатно на гостите.
Децата продължават да са във фокуса на екипа на „Албена” АД. За най-малките летовници и тази година са осигурени детска анимация, детска кухня и детски клубове.
 


Сходни връзки

С ОБНОВЕНА БАЗА АЛБЕНА ПОСРЕЩНА СЕЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди