изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:54 EEST
АМБИЦИОЗНА ИНВЕСТИЦИОННА ПРОГРАМА ИМА АЛБЕНА    
Туризъм Ще ремонтират „Добруджа” и други хотели, ще строят нова зала, басейн с олимпийски размери, тенис център и голф игрище. Има проекти за реконструкция, модернизиране и ново строителство в курорта Албена, но новите неща ще започнат да се реализират през 2011 година, ако се забележи тенденция за подобряване на икономическата ситуация. Това каза изпълнителният директор на „Албена” АД Красимир Станев. 


Подготвя се проект за реконструкция на ресторант „Бисер” в „Приморско”, където той е основен в центъра, собственост на „Албена” АД. Инвестициите в курорта Албена преди сезон 2011 ще са насочени към освежаване на хотелите „Мура”, „Нона”, „Доростор”. Предстои да бъдат завършени проектите за реконструкция на хотелите „Добруджа” и „Арабела бийч”. Предвижда се реновирането там да започне през есента на 2011 г. Намерението е хотел „Добруджа” да бъде напълно реконструиран. Ще се доизгражда нова зала за 1200 души във връзка с кандидатурата на Албена за домакин на световната купа по шахмат за мъже през 2013 г. и шахматната олимпиада през 2014 г. Основни съперници за това са Норвегия и Азербайджан. Градът-домакин ще бъде определен тази есен в Русия. 
Има намерение да се изгради басейн с олимпийски размери и тенис център с модерен терен и 15 тенискорта. След няколко години предстои да се изгради и голф игрище с 18 дупки. Другата амбиция е построяването на център за плажни спортове.
 


Сходни връзки

АМБИЦИОЗНА ИНВЕСТИЦИОННА ПРОГРАМА ИМА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди