изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:29 EEST
Катастрофа в пазвата    
Любопитно С голи женски гърди рекламират в Русия нуждата от автомобилно застраховане. „Автомоболен бодиарт" е общото название на три рекламни клипа, завъртени в мрежата от държавната застрахователна компания „Росгосстрах". За поле на катастрофите дизайнерите на рекламата са избрали различни по размер женски гърди, а двигател на пътното движение и възможните аварии са ръце, които „масажират" деколтето, според случая на ПТП-то.



Медиите в Русия гръмнаха срещу голите „застрахователни събития", а от компанията уверяват, че рекламните клипове са „интересна находка" и просто „една шега".
След пускането на клиповете в сайта на „Росгосстрах", били отбелязани рекордни посещения и няма случай някой от потребителите на „застрахователната премия" да не е догледал до финала „гръдните автомобилни игри".

Засега никой не се наема да оцени какви ползи носи „шегичката", но при всички положения рейтингът на компанията е скочил драматично - казва маркетинговият директор на застрахователя Генадий Дикалов, цитиран от Gazeta.ru

/видео/ Той твърди още, че клиповете не са дело на „Росгосстрах", а някой ги пуснал като вируси в интернет и то на линкове, които водят към корпоративния сайт.

Всички медии в Москва обаче са убедени, че това си е чист рекламен трик на застрахователната компания и освен това е точно прицелен в потребителските групи от водачите на МПС - любители на високите скорости и женските прелести.

Има медийната публика само няколко забележки за масажните гръдни катастрофи - че можело да се направят малко по-изящно.

„Росгосстрах" и без тази реклама са безусловен лидер назастрахователния пазар в Русия - държи една трета от всички застраховки.
Разширява територия застрахователят и след като е привлякъл миналата година за шеф на маркетинга Генадий Дикалов, който до този момент е работил за рекламата на Coca-Cola.

Откакто са пуснати в мрежата, клиповете събират по 600 000 зрители за денонощие.

Освен това „вирусният маркетинг" е много по-евтин и ефективен от всички други рекламни кампании. Ако трябваше да се правят като легални тв клипове, до 50 000 долара трябвало да даде компанията за всеки от тях.

За миналата година в сектора на автомобилното застраховане са изплатени 3,43 милиарда рубли обезщетения.

http://bgvesti.com

 


Сходни връзки

Катастрофа в пазвата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди