изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:18 EEST
БАЩА И ДЪЩЕРЯ ПЕЧЕЛЯТ ТУРНИРИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ    
СпортНяколко турнира по тенис се проведоха през изтеклия уикенд в региона.

Последните два турнира преди лятната ваканция от тенис веригата „Добрич 2010”- за мъже индивидуално и по двойки, и регионалните турнири в Каварна за момчета и момичета до 10 и 12 години. Уникално представяне направиха Габриела и Радослав Петкови, баща и дъщеря, които спечелиха два различни турнира по едно и също време.

Най-силната тенисистка на ТК Изида до 10 години, Габи Петкова, спечели турнира за момичета в Каварна. На четвъртфинала талантливото момиче се наложи над представителката на Велто (Варна) Ина Манолова с 6:4 гейма. На полуфинала победи съотборничката си Вилиана Вичева с 9:2. За да спечели турнира и бе нужен по малко от час, отстранявайки друга съперничка от Варна, Камелия Колева ,също с резултат 9:2.

По същото време таткото на Габи, Радослав Петков, провеждаше наказателна акция на кортовете на СК Простор в Добрич. Там се провеждаше последния за сезона индивидуален турнир по тенис за мъже в рамките на тенис верига „Добрич-2010”. След като елиминира на четвъртфинала Жан Левов със 7:2 гейма, а след това и поставения под №2 Милен Павлов със същия резултат, Петков се изправи пред коравия и трудно преодолим съперник Николай Ганов на финала. Ганов започна много силно, поведе с 4:1, и тогава таткото получи съобщение за победата на щерката в Каварна. Е, нямаше как, нещата тръгнаха в обратна посока, стигна се до тайбрек, където Радослав беше длъжен да се представи на нивото на дъщеря си. Успя. С едно ударно 7:3 в тайбрека  амбициозният баща показа как се воюва за титла.

Така Радослав и Габриела Петкови  успяха да запишат уникално участие в два различни турнира, на две различни места,  и да ги спечелят в един и същи ден, по едно и също време.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

БАЩА И ДЪЩЕРЯ ПЕЧЕЛЯТ ТУРНИРИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди