изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:13 EEST
Пловдивчанките по-палави от столичанките    
Любопитно 80% от пловдивчанките признават, че поддържат сексуални контакти с повече от двама партньори 
  


 
В Пловдив се проведе второто събитие от Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж“, организирана от сайта www.pitat.me . Пловдивчани не отстъпиха по активност на столичани, а дори ги и надминаха. С 30% повече бяха попълнените анкети в сравнение със София. Най-активни се оказаха младежите между 26 и 40 години, като те най-открито споделяха своите сексуални преживявания. Оказва се, че световното първенсто по футбол ни най-малко не пречи на сексуалните удоволствия. „На мен не ми пречи да гледам мача и успоредно с това да вкарвам голове“, сподели млад пловдивчанин. За момента пловдивчаните се самоопределят като полови атлети.
  
  От временните резултати се оказва, че пловдивчанките са много по-палави от софиянки. Нежният пол са ненаситни в сексуалните си контакти и обичат да се разнообразяват в любовния си живот. Над 80% от дамите признават, че поддържат сексуални контакти с повече от двама партньори и правят любов над три пъти на един сеанс. На въпроса „Ако имате повече от един партньор, какви са причините за това?“ много от дамите отговориха: „Скучно ми е с един“, „Имам нужда от разнообразие“, „Със всеки ми е хубаво по различен начин. А и факта, че те ме желаят, ми доставя допълнително удоволствие“, „Колкото повече, толкова повече“ и др. Над 60% от жените биха искали да има повече разнообразие в позите и атрибутите и над 80% изпитват удоволствие от секса с партньора си.
  Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина“ от гражданите, има въпросници и за нежния пол. „Може ли и по колко може българският мъж?“, „Добър любовник ли е българският мъж“, „Удовлетворява ли партньорката си“, „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?“, „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?“ – това са само част от провокативните въпроси, които ще бъдат зададени.
  Националното проучване „Става ли българският мъж?“ ще се проведе в редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми.

Марина Кирова-Борисова

http://erotic.erogance.eu
 


Сходни връзки

Пловдивчанките по-палави от столичанките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди