изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:27 EEST
Ученици от Йордания учат английски във Висше Училище Международен Колеж    
Образование Ученици от Йордания прекарват лятната си езикова ваканция в кк Албена благодарение на Висше училище Международен колеж. В рамките на 2 седмици младежите от арабската държава учат интензивно английски език и се запознават с културата и традициите на България.

Студенти на Висше училище Международен колеж и ученици от ПГТП „Райко Цончев” приветстваха посещението на учениците, възпитаници на две училища в Кралство Йордания, които са в страната ни, за да учат английски език във Висше Училище Международен Колеж. За посещението учениците от ПГТП „Райко Цончев” организираха среща, на която представиха интересни факти от българската история, култура и традиции. Арабските им гости, от своя страна, разказаха атрактивни факти за Йордания, обясниха символиката на националния си флаг и почерпиха всички присъстващи със сладки изкушения, донесени специално за повода. Младите гости се включиха и в организирания парад на деца от различни националности в рамките на младежкия фестивал „Звездна дъга”, който премина по улиците на гр. Добрич.

 

Учениците от Йордания успешно завършиха курса по английски език и до края на седмицата продължават своята езикова ваканция с посещения на красиви кътчета в България. „Много ми харесва тук и не искам да си тръгвам. Времето никак не е на наша страна, но хората са страхотни, запознахме се с много приятели и аз искам да се върна отново. Искам да уча в колежа един ден” казва Мохамед след представянето на вечния град Петра пред българска публика.

Йорданската група група беше заредена с позитивизма, гостоприемството и усмивките на своите домакини от България и горда от факта, че се разбира прекрасно на английски език с всички домакини.

 

 

Висше Училище Международен Колеж

 


Сходни връзки

Ученици от Йордания учат английски във Висше Училище Международен Колеж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди