изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:11 EEST
ВТОРА БИЛЛА ОТВОРИ ВРАТИ В ЦЕНТЪРА    
НовиниВеригата вече има 74 обекта в страната. Вчера официално врати отвори 74-ият обект на "Билла" в страната, като новата придобивка е за жителите на Добрич. Вторият магазин от австрийската верига се намира на площад "Свобода" 6, като е разположен на 921 кв. м търговска площ и разполага с 5 каси. 28 са новооткритите работни места в магазина, като общо в двата търговски обекта от веригата те са 65 на брой.


От компанията заявяват, че отварянето на нови обекти ще продължи през септември, като през същия месец ще стартира и специална промоция по повод 10-годишнината на компанията в България.
В средата на юни "Билла" откри собствената си логистична база край Елин Пелин, която позволява оптимизация на съхранението, транспорта и комуникацията с доставчиците на компанията. Инвестицията в съоръжението е на стойност 23 млн. лв., най-голямото еднократно вложение на австрийската верига у нас.
"REWE International" е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на "REWE International" възлиза на 67 797, наети в около 3 600 магазина. През 2009 г. общият оборот на компанията е нараснал до 11.55 млрд. евро, съобщават от фирмата.  Компанията управлява редица търговски фирми, сред които са "Билла" и "Пени", които имат обекти в Добрич.
У нас компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет в София. За 9 години са открити общо 74 магазина, 15 от които в столицата. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. През тази година BILLA пусна и втора собствена марка MY, която предлага пълен асортимент от козметични продукти за лице, тяло и коса. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила около 4000 работни места в различни градове из страната.
 


Сходни връзки

ВТОРА БИЛЛА ОТВОРИ ВРАТИ В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.87 секунди