изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:07 EEST
СЕБАСТИАН ЛЬОБ ЩЕ СТАРТИРА ПРЕДИ ДРУГИТЕ!    
СпортШесткратният световен шампион на рали Себастиан Льоб започва атаката за аплодисментите на българската публика няколко дена преди официалния старт на рали „България” – на 9 юли.

Льоб, заедно с навигатора си Даниел Елена, и другият екипаж на „Ситроен Тотал”, който ще стартира в ралито – Дани Сордо/Марк Марти – пристигат в събота, за да съберат на столичния площад „Батенберг” стотици запалянковци на рали спорта.

„Автомотор корпорация” и „Ситроен Тотал” ще организират на 4 юли от 16 ч. демонстрации на всичко (почти…) това, което прави рали спорта уникален – майсторско управление, преодоляване на препятствия, скокове. За да бъде изживяването пълно, някои от присъстващите ще бъдат поканени да бъдат... навигатори на големите шампиони Льоб и Сордо! Фактически голямото автомобилно представление ще започне един ден по-рано: на 3 юли пак на площад «Батенберг» и пак под развятите знаменца на «Ситроен» ще има състезание с радиоуправляеми автомобилчета – копия на състезателните коли «Ситроен С4 WRC”. Разбира се двата „предсъстезателни” дни на Себастиан Льоб в София няма да преминат и без българско участие. На „Батенберг” ще бъде и Катя Стратиева със своя малък „Ситроен”. Катя е едно от нежните присъствия в нашите на пръв поглед изцяло мъжки рали шампионати.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

СЕБАСТИАН ЛЬОБ ЩЕ СТАРТИРА ПРЕДИ ДРУГИТЕ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди