изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 09:08 EEST
ГЕРБ и Ковачки се сродиха    
Политика
Роднина на милиардера поема регионално звено на управляващите Шокираща комбинация между управляващата партия ГЕРБ и олигарха Христо Ковачки е факт в миньорското градче Бобов дол, тръби в. "Десант".


Областното ръководсттво на ГЕРБ в Кюстендил в лицето на депутата Валентин Микев, областния управител Любомир Анчев и секретаря на партията Борислав Георгиев, са спуснали за председател на градската структура Борис Дашков.

Хирургът е братовчед на зетя на Ковачки - Никифор Вангелов, а едновременно се явява племенник на Красимира Василева - общински съветник в Бобов дол от партията на Ковачки "Лидер". Майката на Дашков пък е сестра на Красимира Василева - новоназначеният управител на фалиралата градска болница.

"БЛИЦ" припомня думите на Христо Ковачки, изречени по време на парламентарните избори миналото лято: "Имаме общи неща с ГЕРБ и другите партии от дясното пространство. Мисля, че там трябва да търсим нашето място".  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ГЕРБ и Ковачки се сродиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди