изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:39 EEST
Здравен хороскоп – 5-11 юли 2010    
Хороскоп На 5 юли Луната е намаляваща в знака Овен, където ще бъде до 03.29 часа на 6 юли. На 5 юли не се препоръчват операции на ириса и стъкловидното тяло на очите, мозъчни операции, интервенции на горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Ако операцията не може да бъде отложена, трябва да се извършат допълнителни процедури за предпазване от усложнения и възпаления в следващ ден, подходящ според знака на Луната. Денят е подходящ за провеждане на лечебно-профилактични процедури, свързани с изброените органи.

5 юли е неблагоприятен ден предимно за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Възможни са жлъчни колики, затова е добре да ограничите мазнините, пикантните подправки, яйцата и дразнещи стомаха храни. При представителите с чувствителна нервна система са възможни нервни безпокойства. При хора с белодробни и дихателни проблеми са възможни неразположения с дишането.


Избягвайте задимените и непроветрени помещения, както и тютюнопушенето. Шофьорите да не предприемат рисковани действия зад волана и да проверяват за изправност делко, свещи, водна помпа и маркучи на автомобилите си преди път.
В часовете между 00.24 и 03.29 на 6 юли Луната е „без курс“, т. е. до напускането на знака Овен не прави аспекти с останалите планети. Това е време, през което хората са по-непредпазливи и разсеяни, което е сериозна предпоставка за грешки с последици, както и за всякакви инциденти.

На 6 юли в 03.30 часа Луната преминава в знака Телец, където ще бъде до 10.50 часа на 8 юли. На 6, 7 и 8 юли до 10,50 часа не се препоръчват операции на гласните връзки, сливиците, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболяванията, свързани с изброените органи и системи. На 6 юли родените през втората декада на знака Рак и най-вече родените на 5, 6 и 7 юли да се предпазват от отравяния. Внимавайте какво консумирате и дали е в срок на годност.

На 7 юли родените най-вече на 19 и 20 юли (особено децата) да се предпазват от ухапвания на домашни любимци, отровни животни и насекоми, от ужилвания.

На 8 юли в сутрешните часове родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей са предразположени към ендокринни смущения, хипертонични кризи, отравяния, алергични прояви и психо-емоционални проблеми. Избягвайте приема на силни лекарствени средства, опиати и алкохол. Не прекалявайте с количеството храна и най-вече с тестени и сладки продукти.

Между 09.10 и 10.50 часа на 8 юли Луната е „без курс“. В този промеждутък от време е желателно да се внимава за странични реакции от лекарства (контрастни вещества, упойки), към които пациентите могат да проявят чувствителност по време на изследване или операция. Най-добре да се извършат след 11.00 часа. Избягвайте влизането в морето (или други водоеми) в този интервал от часове – възможни са инциденти във вода.

В 10.51 часа на 8 юли Луната преминава в знака Близнаци, където ще бъде до 14.37 часа на 10 юли. На 8 и 9 юли не се препоръчват операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са подходящи за лечение и профилактика, свързани с изброените органи, както и за стабилизиращи масажи.

На 9 юли родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби са предразположени към възпаления на стомашно-чревния тракт и белите дробове, неврози, наранявания или изгаряния. Бъдете внимателни за пожари и изгаряния с горещи течности, особено младите жени.

На 10 юли, в часовете между 13.17 и 14.37, Луната е „без курс“. Денят е с неблагоприятни енергии още от сутринта, не само в тези часове. Ако не е наложително, родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби не шофирайте в часовете между 11.00 и 14.40 и не предприемайте рисковани действия. Аспектите предразполагат към нещастни случаи, пожари и наранявания.

В 14.38 часа на 10 юли Луната преминава в знака Рак и във вечерните часове прави опозиция с Плутон. Родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог в здравословен аспект са предразположени към стомашни неразположения, главоболие и нарушен сън, нервни разстройства. Поради предстоящото Слънчево затъмнение е желателно да бъдете по-сдържани емоционално, за да се избегнат семейни драми. В мунданен план са възможни инциденти в метро, в мини, на строежи, падания в дупки, взривове и т. н.. В следващите дни и месеци важни събития и промени в живота си могат да очакват най-вече родените на 10, 11 и 12 юли. А дали ще са положителни или не зависи от аспектите, които прави затъмнението към планети и важни точки в рождения хороскоп на всеки човек.

На 10, 11 и 12 юли не се препоръчват никакви оперативни намеси, тъй като на 11 юли е Новолуние и пълно Слънчево затъмнение. Добрата новина е, че 10 и 11 юли са почивни дни. Новолунията и особено затъмненията оказват голямо влияние върху психиката на хората.

На 11 юли в 18.15 часа GMT е пълно Слънчево затъмнение в знака Рак – слънчевият диск е скрит изцяло от лунния. Продължителността му ще бъде приблизително 5 мин. и 20 сек. Видимостта му ще бъде най-добра от Южното полукълбо – Великденските острови в Тихия океан, южните части на Чили и Аржентина.

11 юли е подходящ ден за провеждане на Лунната диета за изчистването на организма от натрупаните токсини. В рамките на 24 часа е добре да се пият само течности – билков чай, минерална (преварена) вода, прясно изцедени сокове без подсладители минимум 2,5-3,0 л. Затъмненията оказват влияние върху здравето на хората, затова на този ден е желателно да избягвате физическо и емоционално натоварване.

Бъдете здрави!

Маргарита Паскалева
E-mail: moyata_rusalka@abv.bg
GSM: 0887005209

http://az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп – 5-11 юли 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди