изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:28 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗДАВА НА ФИРМИ НАРЪЧНИК ЗА БЕЗОПАСНОСТ    
ИкономикаОт енергийната компания "Е.ОН България" съобщиха, че през последните дни отчитат, че са зачестили случаите, при които работници на външни фирми, които управляват товароподемна и тежка транспортна техника, нарушават сервитута на електропроводните линии средно напрежение на компанията.

В резултат на това хора попадат под напрежение и дори вече има два случая във Варна с пострадали, тъй като не се спазват изискванията за безопасна работа в близост до елсъоръжения. "Освен тежко пострадалите хора, последствията от подобни инциденти са часове, през които клиенти на фирмата остават без електрозахранване, докато трае ремонта на електропровода и непредвидени разходи на компанията за възстановяване на щетите по съоръженията" - заявяват от дружеството.
Именно, за да не се стига до такива проблеми компанията е разработила брошура, в която се обяснява как трябва да се работи безопасно в близост до електрически съоръжения, като от дружеството са готови да предоставят тази брошура и допълнителна информация на фирмите, които са заинтересовани и биха искали да се запознаят със съдържанието й. "Убедени сме, че това ще предотврати много от злополучните случаи, при които загиват или страдат хора, ще спести времето без електрозахранване на клиентите ни и разходите на компанията за възстановяване на щетите" - допълват от "Е.ОН България". Освен това от компанията призовават всички фирми, които имат високогабаритна техника, да спазват правилата за безопасност и да работят с повишено внимание под електропроводни линии. 
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗДАВА НА ФИРМИ НАРЪЧНИК ЗА БЕЗОПАСНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди