изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:39 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСИГНАЛ за кражба от хотелска стая в Албена е подаден на 7 юли в РУ "Полиция" в курорта, съобщиха от ОД на МВР. Неизвестен извършител е задигнал от стаята 200 лв.  Образувано е досъдебно производство.

ПОЛИЦАИ от Тервел са задържали 16-годишен с инициали С.С. от село Коларци. Тинейджърът на 26 срещу 27 юни чрез взлом е извършил кражба на 5 стека цигари от магазин за хранителни стоки в селото, съобщават от полицията. Оттам уточняват, че момчето е криминално проявено, води се досъдебно производство.
ОКОЛО 4.20 ч. на 7 юли в управлението в Албена е подаден сигнал за катастрофа в Кранево, съобщават от полицията. Дежурна група, отишла на място и установила, че 19-годишен водач на "Нисан" с инициали В.А., е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в паркирано "БМВ". В резултат на катастрофата е пострадала возещата се на предната седалка Г. Г. на 19 години от Стожер, която е с контузна рана на главата. Прегледана е в спешни кабинети и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди