изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:41 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 9 – 15 юли 2010 година    
ВреметоВ петък и събота ще бъде предимно облачно, на много места с валежи, възможни са гръмотевици. В някои райони сумарните количества на валежите ще надхвърлят 40 л/кв.м. Вятърът във вътрешността ще е до умерен, по Черноморието временно до силен от север. Минимални температури 13-18, максимални 17-22 градуса.

 

В неделя и началото на седмицата ще има променлива облачност. Следобед и преди полунощ ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Вятърът чувствително ще отслабне, усилвания ще има само при развитие на по-мощна купесто-дъждовна облачност. Максималните температури постепенно ще се покачат до 23-28 градуса.

В средата на седмицата ще е слънчево, отново с развитие на купеста облачност следобед. Само на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Температурите ще се покачат и минималните ще са 15-20 градуса, максималните във вътрешността ще достигнат 28-33 градуса, по Черноморието ще останат с около 5 градуса по-ниски.

Вълнението на морето в началото на периода ще е 2-3 бала, с отслабването на вятъра ще спадна до 1-2. Температура на морската вода 24-25 градуса.

 

Деж. синоптик: Мирослав Петров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 9 – 15 юли 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди