изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:12 EEST
Ученик спаси давещо се дете, бащата загина    
Новини

10-годишно дете, паднало в канала след ВЕЦ "Огоста", бе спасено от 14-годишен ученик, но баща му се удави, след като скочил да го вади. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Монтана, цитирани от БТА.



10-годишният Цветослав Станиславов отишъл с баща си на канала, за да измият семейния автомобил. Докато си играело край колата, детето се подхлъзнало и паднало във водата. Баща му се хвърлил да го спасява, но бил повлечен от течението.

Тогава в канала скочил 14-годишният Денислав Ивков, който заедно със свой приятел карал колело наблизо и видял разиграващата се трагедия. Ученикът успял да извади момчето на брега живо и отново скочил във водата, за да се опита да спаси и бащата.

Успял да го издърпа, но той вече се е бил удавил, допълниха от полицията. Заедно с Денислав в спасяването е участвал и 16-годишният му приятел Златан Златанов, който се заел да помага на детето на брега, докато Денислав се върнал във водата.

На 30 март т.г. в същия канал се удави 18-годишният Януш, припомня местният сайт "Новините на Монтана" (novinitem.com). Младежът излязъл на разходка с приятели и паднал във водата. Тялото му бе открито на следващия ден.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Ученик спаси давещо се дете, бащата загина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди