изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:38 EEST
ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ В ДОБРИЧКИ АВТОМОБИЛИ ПРЕНОСИМА НАРКОЛАБОРАТОРИЯ    
Ред и сигурност Преносима нарколаборатория е разбита на територията на курортен комплекс “Златни пясъци”. Операцията е реализирана от служители на отдел БОП в ОД МВР – Варна. Извършени са оглед, претърсване, обиск и изземване в бунгало на почивна база и два автомобила с добричка регистрация.

От лек автомобил “Хюндай” е иззет кашон с колби, буркан с бяло кристално вещество, химически вещества, сини и бели таблетки, туба с течност с мирис на ацетон. От лек автомобил “Опел” е иззет буркан с кафява кристално вещество, колби, бутилки с червена течност, бутилка с бяла течност и кутия от цигари с бяло прахообразно вещество.
При обиск в бунгалото са иззети лаптоп, електронна везна, кафяво прахообразно вещество, торба с 55 блистера с по 4 синьо-бели капсули, 3 000 лв., 10 мобилни телефона и найлонови пликове с бяло прахообразно вещество по тях.
При личен обиск на Н. Х. /35 г./ от Кърджали, безработен и осъждан по чл. 215, ал. 1 от НК, е намерено пакетче с кафяво прахообразно вещество. При личния обиск на М. Т. /28 г./ от Добрич, също безработен, осъждан 3 пъти по чл. 198 от НК, са намерени и иззети 1 000 лв.
Съпричастен към групата, работила в нелегалната преносима нарколаборатория е и С. С. /22 г./ от Сливен. И той не работи и е осъждан по чл. 354 А, ал. 1 от НК.
Според експертните справки са открити 340 грама амфетамино производни, 45 грама марихуана, 262 таблетки “Хумекс” – съдържащи ефедрин, както и апаратура – колби и различни видове химикали, за “домашна” изработки на синтетични наркотици.
Автомобилите са запечатани и под полицейска охрана. Мъжете са задържани за 72 часа. Очаква се определяне на постоянни мерки за неотклонение на тримата уличени.

 

Разкриха лаборатория за синтетични наркотици край София

Намериха мъртъв антимафиот номер 1 на Ловеч

Среднощен екшън в свинарник за 40 кг дрога за $ 6 милиона

Крайното количество задържани наркотични вещества в лабораторията в Пасарел е за 1,4 милиарда долара

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ В ДОБРИЧКИ АВТОМОБИЛИ ПРЕНОСИМА НАРКОЛАБОРАТОРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди