изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:36 EEST
Станишев: Борисов иска да бъде осъден    
Политика

Привличането ми като обвиняем по делото за изчезналите от Министерския съвет секретни доклади е политическа поръчка. Това заяви бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев по Дарик радио. По думите му това обаче е незначителна тема на фона на онова, което изпитват хората в момента - несигурност за доходите им, за работата им.



„Смятам, че премиерът Бойко Борисов иска да бъда осъден за едно или друго”, посочи той. Станишев попита прокуратурата какво става с огласяването на класифицираната информация в парламента от финансовия министър Симеон Дянков - за тайно споразумение между правителството и БНБ.

Лидерът на БСП коментира отново и актуализацията на бюджета като попита какво ще се случи, след като бъде похарчен фискалният резерв.
„ГЕРБ не вдигнаха данъците и не намалиха заплатите, както направиха страните от ЕС като антикризисна мярка, но ГЕРБ имат фискален резерв като наследство, който сега харчат, но те ще го похарчат до края на годината, а тогава какво ще правят”, каза той.

Като основен недостатък на правителството Сергей Станишев посочи липсата на визия, стратегия, политика. „Всичко се прави ден за ден”, каза той. Според него държавата няма да успее да се разплати с бизнеса или ще върне парите само на ‘близки фирми”.
dir.bg

 


Сходни връзки

Станишев: Борисов иска да бъде осъден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди