изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:54 EEST
КЗК ОБУЧАВА НА ТЕМА "ТРЪЖНИ МАНИПУЛАЦИИ В ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ"    
НовиниДнес и утре Комисията за защита на конкуренцията и НСОРБ организират обучителен семинар на тема "Тръжни манипулации в процедурите за възлагане на обществени поръчки".  Това съобщиха от пресцентъра на КЗК.

Обучението е предназначено за експерти от общинските администрации и представители на органите на местно самоуправление и ще се проведе в Центъра за обучение на местните власти в Габровско. В рамките на семинара участниците в него КЗК ще ги запознае с политиката си за противодействие срещу картелите при възлагане на обществени поръчки във връзка с приетите от Комисията през май 2010 г. насоки за противодействие срещу тръжните манипулации в процедурите за възлагане на обществени поръчки и придружаващ списък на обстоятелства, наличието на които обуславя съмнения за тръжни манипулации.
Семинарът има за цел да повиши осведомеността на възложителите на обществени поръчки относно формите на тръжни манипулации, тъй като именно възложителите са главните потърпевши от този вид противоправно поведение на предприятията, допълват от комисията. Лектори ще бъдат експерти от КЗК, които ще откроят пред участниците съществените характеристики на тръжните манипулации и ще разяснят способите за тяхното разкриване и санкциониране.
 


Сходни връзки

КЗК ОБУЧАВА НА ТЕМА "ТРЪЖНИ МАНИПУЛАЦИИ В ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди