изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:12 EEST
ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ПОСРЕЩНА С ДОСТОЙНСТВО ПРАЗНИКА СИ    
НовиниТрима служители - отличени за работата си

Служителите на Гражданска защита отбелязват на 18 юли своя професионален празник. Още през далечната 1936 г. с царски указ е създадена службата в услуга на хората. По повод 74-ата годишнина в петък Гражданска защита проведе Ден на отворените врати, като на площад "Демокрация4 показаха техниката и възможностите, с които разполагат за оказване на помощ при нужда. Пред колеги и ръководители на държавни и обществени институции директорът на подразделението в Добрич Костадин Георгиев отчете резултатите от работата на служителите към шестмесечието. Статистиката показва, че за полугодието служителите на Гражданска защита са отреагирали на 148 бедствени ситуации в областта, свързани със снегонавявания, заледявания, обилни дъждове и силен вятър. 30 пък са били случаите, в които са спасявали хора от пчели, оси, влечуги и други. 316 сигнала за първите шест месеца са подадени към ГЗ, на които служителите са отреагирали. По повод празника трима от служителите на добричката дирекция са отличени с награда допълнителен отпуск от 5 до 2 дни, каза още К. Георгиев.
За празника си Гражданска защита получи поздравителен адрес от кмета на Добрич Детелина Николова, вречен от секретаря на общината Румен Русев. Поздрав към служителите бе поднесен и от депутата от ГЕРБ Румен Иванов, както и от  политическата партия. Поздравителен адрес по повод празника добричкото подразделение получи и от главния секретар на МВР Калин Георгиев.
 


Сходни връзки

ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ПОСРЕЩНА С ДОСТОЙНСТВО ПРАЗНИКА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди