изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:19 EEST
Двама от пострадалите в катастрофата на магистрала „Тракия” са приети в УМБАЛСМ „Пирогов”    
НовиниСофия. Двама души – мъж и млада жена, пострадали при катастрофата на магистрала „Тракия”, са приети в УМБАЛСМ „Пирогов”, съобщиха от лечебното заведение. Мъжът с инициали Л.А. на 42 г., от Пловдив, е с травма на главата, настанен е в противошокова зала. Дежурните от всички специалности го преглеждат за уточняване на диагнозата.


Младата жена с инициали И.Б. на 23 г. е приета в кабинета по неврохирургия. И за нея предстои уточняване на диагнозата. Тя е контактна.

Агенция "Фокус"

****

София. Четирима души са пострадали тежко, а 12 души - леко при катастрофата между автобус и товарен автомобил на АМ „Тракия”. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински координационен център (НМКЦ). Инцидентът е станал в района на село Мирово.
На място са изпратени седем линейки – по една от Ихтиман, Елин Пелин и Костенец; четири от ЦСМП Пазарджик. Впоследствие три от линейките на Пазарджик са освободени и са се върнали без пострадали. Четвъртата пък транспортира към „Пирогов” тежко пострадал младеж с черепномозъчна травма. Линейката от Ихтиман транспортира до Окръжна болница в София – шофьора на автобуса и двама пострадали. Имало е заклещени хора.
Дванайсетте леко пострадали се транспортират с частен превоз към лечебни заведения в София.
На мястото на инцидента са отишли директора на ЦСМП Пазарджик и екип на НМКЦ с тяхна линейка

Автобус и камион се сблъскаха - има много ранени

 


Сходни връзки

Двама от пострадалите в катастрофата на магистрала „Тракия” са приети в УМБАЛСМ „Пирогов” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди