изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:31 EEST
„ПЕЙ, СЪРЦЕ” ГОСТУВА НА ПРИЯТЕЛИ    
НовиниПевческата група към Териториалната съюзна организация на слепите „Пей, сърце” гостува на приятели в село Стоил Войвода, Новозагорско, съобщи председателят на организацията Паунка Пеева.


 Приятелството е резултат на участието на незрящите таланти от Добрич в предаване по телевизия СКАТ. То е провокирало певческата група към пенсионерския клуб в с. Стоил Войвода да издири координатите на „Пей, сърце”, да се свърже с участниците в нея, след което да се установи постоянна кореспонденция и трайни приятелски отношения. Последната им проява е гостуването на изпълнителите от Добрич на 17 и 18 юли.
„Беше поканена цялата ни група. Разгледахме селото, костницата на Стоил Войвода. Разказаха ни историята на селото, което носи името на Стоил Войвода от 1905 година”, разказа за НДТ Паунка Пеева. И добави, че гостите от Добрич са имали срещи в клуба на пенсионера в с. Стоил Войвода и са изнесли съвместен концерт с домакините си и още няколко певчески групи.
 


Сходни връзки

„ПЕЙ, СЪРЦЕ” ГОСТУВА НА ПРИЯТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди