изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:01 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През почивните дни на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани осем криминални престъпления.



 

            -На 23 юли 2010, около 20.10 часа, в РУП 01 Добрич се тъжи 43 годишна гражданка от гр.Добрич затова, че движейки се по ул.”Захари Стоянов”, неизвестно лице е издърпало от врата й златно синджирче и е избягало. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия в резултат, на които е задържан извършителят Ю.М. на 25 години от гр.Добрич. При извършения обиск в лицето е намерен откраднатия златен накит.

            Лицето е криминално проявено. Задържано е  за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно произвдство.

            -На 25 юли 2010 г. в РУП 01 Добрич е получено съобщение затова, че неизвестен извършител чрез взлом на капаците на монетниците е извършил кражба на сумата от 100 лв. от детски клатушки, намиращи се в Градския парк, гр.Добрич. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

            -На 25 юли 2010 г. в РУП Каварна е получено съобщение за нанесен побой на лице. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че в гр.Каварна е възникнал битов скандал между В.В. на 19 години и А.П. на 20 години и двамата от гр.Плевен, който прераснал в сбиване. В резултат на побоя В.В. е настанен в МБАЛ Добрич, с временна опасност за живота.

            Извършителят на побоя А.П. е задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

            През денонощията на територията на областта са възникнали 1 пътно- транспортно произшествие с 1 ранен гражданин, без опасност за живота и  6 ПТП с материални щети.

            -На 25 юли , около 16.30 часа по бул. 25-ти септември, гр.Добрич е възникнало пътно-транспортно произшествие, при което товарен автомобил “Мерцедес”, управляван от 57 годишния А.Д. се е блъснал в предпазните решетки. В резултат на катастрофата, возещата се в автомобила пътничка З.С. на 41 години е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство. 

            -На 23 юли от полицейски патрул на РУП Албена е спрян за проверка л.а. “Рено Клио”, управляван от 28 годишен водач. При извършената проверка за алкохол са установени 2,49 промила алкохол в издишания от него въздух.

            -На 24 юли 2010 г. от служители на РУП Каварна е спрян за проверка 38 годишния водач на л.а. “Ситроен”, като при извършената проверка с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 2,60 промила алкохол.

            -На 25 юли от служители на РУП Албена е извършена проверка за алкохол на 29 годишния водач на л.а. “Фиат Браво”, при която са установени 2,15 промила в издишания от водача въздух.

            През почивните дни са възникнали 5 пожара, два от които са без щети.

            -На 25 юли 2010 г. е възникнал пожар в житен масив, в района на с.Победа, общ.Добричка. Причината за пожара е паднала мълния. В резултат са унищожени 80 дка пшеница.

             

 

26 юли 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди