изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:15 EEST
Шефът на Панаира оглави БСП-Пловдив    
Политика

Бизнесменът Георги Гергов бе избран за председател на Обастния съвет на БСП в Пловдив, като замени на поста бившия министър на транспорта Петър Мутафчиев.



Това стана след подадена оставка на Петър Мутафчиев, съобщи "Фокус". В своите мотиви Мутафчиев подчерта, че вече 12 години е председател на БСП в Пловдив област и че е време за промяна.

"Ще продължа работата си в Областния съвет на БСП и в комисиите, но е редно да направим своите действия напред, да работим всички заедно",  каза още бившият министър на транспорта. За мястото му имаше двама кандидати - Георги Гергов и бившия депутат от Пловдив област Марин Маринов. При провелия се таен вот Гергов убедително спечели избора.

След избирането си той се обърна към съпартийците си с думите: „Благодаря на тези, които гласуваха за мен, а другите надявам се да убедя, че мога да водя БСП-Пловдив област напред. Защото аз искам да вървим към победа. БСП заслужава, хората заслужават! Ние можем да сме победители и аз съм готов да Ви водя към победа”.

Георги Гергов е мажоритарен собственик на Международен панаир - Пловдив и  почетен консул на Русия в града. През октомври 2009 г. той бе кандидат и за лидер на градската организация на червените в Пловдив, но тогава загуби от дългогодишния управител на болница "Св. Георги" д-р Илия Баташки. dir.bg

 


Сходни връзки

Шефът на Панаира оглави БСП-Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди