изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:09 EEST
БУРЯТА СЪБОРИ ЧАСТ ОТ ДЪРВО ВЪРХУ ДВА АВТОМОБИЛА НА СТАДИОНА В КАВАРНА    
СпортСлед двудневна почивка футболистите на Калиакра подновиха своите тренировки на стадиона в Каварна. Тимът на Филип Филипов обаче не успя да проведе своето занимание заради разразилата се буря.

Буквално минути след като играчите излязоха на терена се зададе силен вятър, черни облаци покриха небето и започна да вали. Наставникът на каварненци бе принуден да прекрати тренировката и да разпусне отбора.
Внушителният вятър прекърши дърво, част от което падна върху два от автомобилите, паркирани на стадиона. Пострадали няма.
Тимът се събира за тренировка отново утре от 10:00 часа.

Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов заяви, че е доволен от лагера в Трявна и от лятната подготовка като цяло. „Доволен съм от лагера, от участието на всички футболисти, както и от старанието им по време на тренировките. Въпреки че натоварването беше доста сериозно, за щастие няма контузии и всички тренираха на 100 %. Това беше една пълноценна подготовка”, обобщи специалистът.
„Както споменах всички положиха максимално старание, въпреки това има играчи, които малко са поизостанали от своите съотборници. Пропуснали са част от мачовете през пролетта и това им се отразява. Това, от което се нуждаят е време”, подчерта той.
„По време на лагера наблегнахме на физическата подготовка и изиграхме доста контроли. Наблюдавах всеки един от играчите, къде се справя най-добре.
Колкото до състава – няма титуляри и резерви. Той се състои от 24 футболисти, на които ще разчитам по всяко едно време, когато се наложи. Те трябва да са готови и на линия”, завърши Филип Филипов.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

БУРЯТА СЪБОРИ ЧАСТ ОТ ДЪРВО ВЪРХУ ДВА АВТОМОБИЛА НА СТАДИОНА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди