изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:30 EEST
КУПА И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА ДОБРУДЖАНЦИ В ШАМПИОНАТА НА ПИСТА    
СпортС купа и бронзови медали от държавния личен и отборен шампионат на писта за юноши старша възраст, което се проведе в София, се завърнаха колоездачите от Добрич.

Възпитаниците на Георги Друмев достигнаха до третото място в дисциплината 3000 метра отборно преследване. Двама добруджанци успяха да намерят място в ТОП 6 в индивидуалното състезание “издръжливост по точки”.

Йордан Иванов завърши пети, а брат му Ивелин финишира веднага след него. В крайното подреждане първи са състезателите на Бургас, следвани от Цар Самуил и Добрич 1905.
“Доволен съм от представянето на състезателите ми. Стоян Гочев, Джеват Алит и братята Ивелин и Йордан Иванова участваха в първенството на писта без специализирана подготовка. В Добрич няма колодрум, а състезателите ни нямат специални колелета за писта. Участвахме са в олимпийските дисциплини и в скрач - 80 обиколки издръжливост със старт и финал”, заяви треньорът Георги Друмев.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КУПА И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА ДОБРУДЖАНЦИ В ШАМПИОНАТА НА ПИСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди