изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:43 EEST
Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо"    
Парламент
Вътрешният министър Цветан Цветанов обясни действията на подчинените си, нахлули по погрешка в дома на невинни граждани в Кърджали. Той обаче не отговори на питания на депутати от опозицията, които искаха яснота около информацията, че служители на МВР са опитали да изкупят вината си, предлагайки подкуп на пострадалите.


"Това, което става ясно е, че Джем осигурява проститутки за едни клиенти, които са в Момчилград. От там след това, прибирайки се към Кърджали, получава обаждане, на което му се поръчват две проститутки за приятели на един човек. А този човек всъщност е Карим Мустафа, който е син на семейството, при което влязоха полицаите.

В действията си колегите виждат, че проститутките и клиентите ги няма. Те влизат на адреса. При влизането на адреса те своевременно се представят. Съобщават, че това е специализирана полицейска операция, за което бившия служител Сабахатин Мустафов не оказва никаква съпротива и отваря вратата. Вратата е метална и, ако сте направили проверка, тя не е разбита. Влизат вътре, поставят му белезници. Винаги когато се влиза на адрес ние трябва да обезпечим и да прочистим терена, защото по някой път при полицейски операции полицаите стават жертва на действия, които предприемат престъпниците.

Има две лица - майката и един техен роднина, който идва от Турция на гости. С тях няма проблем, защото те са видими и няма никакви съпротивителни действия. Но в момента, в който тръгват към детската стая, виждат отворена врата, женски силует и смятат, че може би момичетата са вътре. Затова просто влизат в стаята по малко по-бърз начин, за да могат да предотвратят подобни действия. От там се получава и удара на момичето на вратата", обясни Цветанов. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо" | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо"
Автор: Anonymous да 2010-07-28 @ 13:34 EEST
Kaкво ще ми се извинява тоя п....!Трябва и на него да му се случи,пък после да му се извинят.
Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо"
Автор: Anonymous да 2010-07-28 @ 14:22 EEST
не е станало кой знае какво ! То това семейство не е цвете! И защо сте толкова черногледи.Да не си мислите,че в Америка или в Европа за които всички толкова бленуваме не се случват такива неща.Аз съм и в Америка и в Европа и мога да ви кажа,че полицаите там ВЪОБЩЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ.
Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо"
Автор: Anonymous да 2010-07-28 @ 15:57 EEST

Да не сте си пили ракията с това семейство,че давате оценка??????

Цветанов се оправда: Полицаите в Кърджали влезли "малко по-бързо"
Автор: Anonymous да 2010-07-28 @ 17:45 EEST

Аз разбирам че стават грешки и оперативните не ги виня за това, че са налазили невинни хора. Обаче не мога да разбера след като ги пускат вътре доброволно, защо са тези полагания по корем на задържаните. Престъпниците, които могат да окажат ефективна съпротива на такъв терен и при такова съотношение на силите сигурно ги знаят поименно в МВР.

Друг пример - хващат набеден за педофил в 5 сутринта и показват как са го обездвижили все едно оня е такъв мъж, щото  ако им стане ще ги натръшка до един на земята. Абе преиграват МВР и това сие .


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди