изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:45 EEST
Американец изчезна мистериозно в Родопите    
Новини

Полицаи и граничари издирват американец, който е в неизвестност, след като тръгнал като турист към района на смолянското село Мугла и обезлюденото село Чамла в Родопите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян, цитирани от БТА.



Акцията по издирване на 25-годишния чужденец е по молба на американското посолство в България, след като родителите му поискали съдействие от мисията. Полицията издирва мъжа от афро-американски произход от събота, когато е подаден сигнал за изчезването му.

В търсенето участват полицаи и служители на Гранична полиция, тъй като Мугла попада в гранична зона. Според последното писмо на електронната поща преди 20 дни, американският младеж информира родителите си, че тръгва към Чамла. Безлюдното село бе наречено "Кралство Чамла" от неправителствена организация, която го превърна в продължение на няколко години в уединено място за млади творци и студенти от различни държави. "Кралството" днес отново е пусто, след като приключи изпълнението на младежкия проект.

Никой в района на Мугла и Чамла не е виждал издирвания, информират от полицията. Търсенето продължава, но засега няма никаква информация, че американецът е бил на територията на област Смолян.
dir.bg
 


Сходни връзки

Американец изчезна мистериозно в Родопите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди